Anne Holterman | kandidaat

Ik heb echt heel weloverwogen een nieuwe start gemaakt. Moedigh is hierin echt een sparringpartner geweest. Ze voelen mensen echt goed aan. Toen ik een maand in dienst was hebben we nog even contact gehad. En nog steeds heb ik het gevoel dat ik altijd kan bellen om ergens over te sparren of advies te vragen.

"Ik kijk heel positief terug op de openheid van zaken. Deze kwamen zowel in de gesprekken als in de communicatie over en weer terug, waardoor ik oprecht het gevoel kreeg dat ze het beste met me voor hadden."

Hoe ben je met Moedigh in contact gekomen?
In november 2019 zag ik een vacature voorbijkomen op LinkedIn voor een leuke functie. Ik heb gereageerd en werd uitgenodigd voor een gesprek met Coen. Dat was direct een heel open gesprek vanuit beide kanten.

De mogelijkheden en mijn toegevoegde waarde heeft Coen goed naar boven weten te halen, waardoor hij de optie voor een eventuele functie bij Moedigh opperde. Na een gesprek met Jorieke bleek de klik er zeker te zijn, maar de functie was uiteindelijk minder passend. Wel hielden we contact.

Een paar maanden later plaatste Jorieke een vacature voor personeelsconsulent bij op LinkedIn. Ik nam weer contact op en daar reageerde ze direct heel enthousiast op.

Wat was jouw eerste gevoel bij Moedigh?
Ik kijk heel positief terug op de openheid van zaken die zowel in de gesprekken als in de communicatie over en weer terugkwamen. Zowel Coen als Jorieke dacht echt met me mee. Ik voelde oprecht dat ze het beste met me voor hadden.

Hoe heb je de dienstverlening ervaren?
Heel goed. Een week nadat ik contact heb gehad met Jorieke over deze functie, kon ik al op gesprek komen bij de JP van den Bent Stichting. Na dit gesprek is er opnieuw even contact geweest met Jorieke, waarbij zij al snel aan kon geven dat ze heel enthousiast waren. Niet veel later werd ik uitgenodigd voor het tweede gesprek. De rest is geschiedenis; inmiddels werk ik alweer een half jaar bij de JP!

Wat vind je van de mensen achter Moedigh?
Ze zijn echt enthousiast, persoonlijk en eerlijk! Daarnaast heb ik altijd het gevoel gehad dat we als gelijken in een gesprek zaten, geen hiërarchische verhoudingen. Heel fijn.

Wat vind je typerend voor Moedigh?
Ze zien echt de toegevoegde waarde van mensen en kijken ook naar mogelijkheden om mensen binnen het profiel te plaatsen op basis van die expertise.

Wat vind je van de nazorg?
Ik heb echt heel weloverwogen een nieuwe start gemaakt, Jorieke is hierin echt een sparringpartner geweest. Ze voelt mensen echt goed aan. Toen ik een maand in dienst was hebben we nog even contact gehad. En nog steeds heb ik het gevoel dat ik altijd kan bellen om ergens over te sparren of advies te vragen.

Wat zou je zeggen als je Moedigh zou aanbevelen?
Dat het een laagdrempelige, warme en persoonlijke organisatie is. Maar vooral dat Coen en Jorieke graag meedenken in mogelijkheden naar nieuw werk.

Top