Kelly van Dijk | Kandidaat

Loopbaangesprek met: Kelly van Dijk

Wat is er nu een beter moment om naar een recente carrièremove te vragen, dan tijdens de week van de loopbaan? Om die reden bellen we met Kelly van Dijk. Zij is op 1 september gestart als casemanager bij Timing. Voor haar een bekende functie in een nieuwe omgeving en dat geeft, als we haar mogen geloven, heel veel energie!

Het is de week van de loopbaan. Kun je vertellen hoe deze carrièremove tot stand is gekomen?

“Zeker! Madelon had mijn cv op indeed zien staan en besloot mij een bericht te sturen via LinkedIn. Dat cv had ik al lang geleden geüpload en was ik om eerlijk te zijn helemaal vergeten. Ik was ook niet op zoek naar werk, zat prima op mijn plek. Tot ik dat bericht kreeg… Als je eenmaal benaderd wordt, ga je toch met andere ogen naar je werk kijken. Er was veel bereikt in de 4 jaar dat ik hier zat, maar tegelijkertijd was gevoelsmatig het plafond wel in zicht. Mijn nieuwsgierigheid won het en ik besloot een vrijblijvend gesprek met Madelon in te plannen.

Dit gesprek was voor mij echt de ommekeer. De functie bleek nagenoeg hetzelfde, maar er is nog zoveel mogelijk binnen Timing. Het team is groeiende en er wordt hard gewerkt aan het verder professionaliseren van de organisatie. Aangezien ik bij mijn vorige werkgever aan het eind stond van zo’n zelfde project, kan ik hier goed in meedenken. Ik vind het leuk om procesmatig bezig te zijn en dit ook te implementeren binnen de organisatie. Het maakt mijn werk breder dan alleen verzuim begeleiden. Ik ben héél blij met deze switch!”

Top