Clichés zijn er in de zakelijke communicatie en marketing al genoeg
Ik pak zaken graag nét even anders aan

Wie Coen kent, kan beamen dat hij een eigenwijze vakman is. In de positieve zin van het woord uiteraard. Hij pakt zaken nét even anders aan, maar altijd vanuit het ‘wat is er echt nodig’ oogpunt. “Regels zijn prima, maar niet om je achter te verschuilen. Als dat wel het geval is, dan zal ik dat altijd bestrijden.” Typerend voor zijn manier van werken.

Wat ook typisch Coen is?

Eigenzinnig

Door zijn opgedane ervaring durft Coen zaken vanuit zijn eigen visie aan te pakken. Hij schroomt niet om kandidaten voor te stellen die op papier in eerste instantie niet of minder voldoen aan de vastgelegde eisen en weet daarbij duidelijk te maken waarom de kandidaat toch sterk aansluit bij de klantbehoefte. Hierdoor worden voor zowel kandidaat als opdrachtgever kansen beter benut.

Creatief

Als iedereen hetzelfde doet, doet Coen het graag net even anders. Clichés zijn er in de zakelijke communicatie en marketing al genoeg. Hij ziet het als een uitdaging om de markt op een creatieve manier te verrassen en tot inzichten te laten komen.

Persoonlijk

Wie handelt vanuit intrinsieke motivatie, doet dat omdat ze het graag willen. Niet omdat het moet. Zo staat Coen er ook in. In zijn werk is hij persoonlijk en spontaan. Hij handelt op basis van zijn ‘onderbuikgevoel’ en dat levert de mooiste uitkomsten op.

Laveren

Coen is als geen ander in staat om vraaggesprekken alle kanten op te sturen en toch de juiste informatie hieruit te filteren. Door buiten de gebaande paden te gaan en aannames uit te spreken, kom je tot verrassende gesprekken. En leer je personen bovendien écht kennen. Dat is waar het uiteindelijk om gaat en daar doet hij dit graag voor.

Direct

Een oud gezegde is: ‘Laat oma thuis’. Dit betekent zoveel als: in een gesprek geen Oordeel, Mening en Adviezen. Coen neemt oma graag overal mee naartoe. “Door in gesprekken te “prikkelen”, komt er openheid van zaken en ontstaat er vaak een verdieping in het gesprek. Dat is niet respectloos, maar juist heel helder.”

Top