Laat je niet beperken door zaken als ‘wat als’ of ‘stel dat’
Ik gun iedereen een baan die écht past.

Jorieke omschrijft zichzelf het liefste als een verbindende enthousiasteling. “Ik gun iedereen nou eenmaal een baan die zó dicht bij hun ware aard ligt, dat werken vooral heel leuk is. Dat heb ik zelf mogen ervaren en dit wens ik anderen ook toe.” Een mooie uitspraak die zij, afgaande op de reacties van anderen, ook daadwerkelijk waarmaakt. Geen poes-pas dus. Dat is ook niets voor haar. Liever ‘gewoon jezelf kunnen zijn’.

Wat ook typisch Jorieke is?

Enthousiast

Als Jorieke de ruimte binnenkomt neemt ze haar positieve karakter altijd mee en dat werkt aanstekelijk. Ze is vrolijk, maar ook gevoelig. Liever gezegd een mensen-mens.

Daadkrachtig

Afspraak is afspraak. Een gevleugelde uitspraak waar Jorieke zich altijd aan houdt en dat wordt gewaardeerd. Evenals haar inzet voor kandidaat en opdrachtgever. Jorieke laat zich niet beperken door zaken als ‘wat als’ of ‘stel dat’. ‘Let’s do this’ past veel beter bij haar manier van werken.

Chaotisch

Jorieke is chaotisch op een goede manier. Ze gaat alle kanten op, maar altijd met haar eigen achterliggende gedachte. Zij is een echte doener en durft in het diepe te springen, dat werkt heel verfrissend. Het zorgt er bovendien voor dat ze daadkrachtig kan optreden.

Nieuwsgierig

Ze is graag van alles op de hoogte. Ongeacht of het gaat om de ontwikkelingen bij bedrijven of het privéleven van de mensen die zij spreekt. Natuurlijk beseft ze zelf ook dat dit soms wat nieuwsgierig over kan komen, maar geloof haar: het komt écht alleen maar voort uit oprechte interesse.

Verbindend

Een lastig woord in deze tijd, want iedereen gebruikt het. Toch is dit het eerste woord dat haar te binnen schiet. “Ik ben het écht.” Als zij ergens komt, is ze onbewust al aan het verbinden. Wanneer Jorieke hoort dat iemand niet meer helemaal op de juiste plek zit, dan is zij in gedachte haar netwerk al aan het scannen. Alle ‘voelsprieten’ staan uit om mensen bij elkaar te brengen. Dit geeft haar voldoening!

Top