Moedigh geeft mij de vrijheid om mijn eigen ‘ding’ te doen.
De perfecte match is altijd het doel dat ik voor ogen heb.

Het nieuwste gezicht van Moedigh is inmiddels al niet zó nieuw meer. Jorien Caron is per 1 juni aangetreden als Consultant Werving & Selectie. Voor Jorien was die stap behoorlijk ‘Moedigh’. “Verandering vind ik best wel lastig. Niet voor niets heb ik 13 jaar bij mijn vorige werkgever gezeten. Dat heeft te maken met loyaliteit en mijn zoektocht naar een diepere samenwerking. Dat past bij mij en maakt wie ik ben.” Die eigenschappen komen perfect van pas bij Moedigh.

Wat ook typisch Jorien is?

Onderbuikgevoel

Jorien maakt beslissingen het liefst op basis van gevoel. Daar zit ze ook vrijwel nooit naast. In haar huidige werk, vindt zij dit ook een perfect compas. “Uiteindelijk verbind je gevoelsmatig personen met elkaar. Zeker bij Moedigh, waar we geen cv schuiver zijn.”

Verandering

Voorlopig hoeven we niet bang te zijn dat Jorien ons gaat verlaten, want ze houdt, voorzichtig gezegd, niet zo van verandering. Niet dat ze het eng vindt, maar liever pakt ze de kans om nieuwe dingen te kunnen doen in een vertrouwde omgeving.

Koffie

Jorien is gék op koffie. Vooral op koffiedates met kandidaat of opdrachtgevers. Op LinkedIn heeft ze haar eigen hashtag #evenkoffiedrinken. Wél moet er even bij vermeld worden dat ze alleen op de koffie gaat met een doel. In deze online tijd even écht offline contact leggen. Elkaar leren kennen in een ontspannen setting. Je weet nooit waar dat toe kan leiden.

Geïnteresseerd

Jorien is oprecht geïnteresseerd. Ze spreekt ook liever af, dan te bellen, omdat ze zo nóg beter in kan schatten wie ze echt voor zich heeft. Ze is wars van hokjes denken en vooroordelen. Wie met een open mind en zonder oogkleppen een gesprek ingaat, heeft aanzienlijk meer mogelijkheden.

Spontaan

Als Jorien kansen ziet, zal ze die benutten. Die spontane kant staat mooi in balans met de ‘verandering’. Door haar vorige werkzaamheden heeft zij ontdekt dat ze zich graag verdiept in ‘de mens achter’ en binnen HR komt dit mooi samen met haar commerciële kant. Om die reden heeft Jorien de kans om de HR-tak verder uit te bouwen bij Moedigh zichzelf zonder gêne toegeëigend. Dat kunnen wij wel waarderen.

Top