Potentie en mogelijkheden; dat is waar ik naar zoek in elk gesprek.
Kunnen wij wat voor je betekenen?

Madelon is de leading lady van Moedigh. In november 2020 kwam zij het team versterken, wat kort daarna werd gereduceerd tot ‘me, myself and I’. Het maakt Madelon niet uit, ze springt in het diepe en vindt haar eigen weg. “Gebaande paden zijn sowieso niet zo mijn ding. Ik denk graag in mogelijkheden, oplossingen en plant zaadjes om die later te kunnen oogsten. Niet vanuit sales, maar juist vanuit interesse in de ander. Je kunt mij geen mooier compliment geven, dan te horen dat iemand naar aanleiding van ons gesprek anders naar zaken is gaan kijken.”

Wat ook typisch Madelon is?

What you see is what you get

“Voor mij geen dubbele agenda. What you see, is what you get. Anderen zien mij als een professionele wervelwind, die altijd wat teweegbrengt en daarbij komt dat ik niet bang ben om écht het gesprek aan te gaan.”

Verder kijken dan je neus lang is

“Wanneer ik een eerste gesprek voer met kandidaten of opdrachtgevers, zie ik vrijwel direct mogelijkheden en potentie. Dat is waar ik enthousiast van word en wat diepgang geeft aan mijn werk.”

Warm en hartelijk

“Behandel anderen, zoals je zelf ook graag behandeld zou willen worden. Kost niets, maar geeft een groots effect. Om die reden ben ik altijd warm en hartelijk naar anderen toe. En toegegeven; van rancune word je snel oud, ha.”

Humor

“That’s me! Neem jezelf niet te serieus, zorg dat je voldoende lacht op een dag en werk met plezier. Gelukkig ontbreekt het daaraan in dit team niet. Niet dat we de hele dag rollend van de stoel vallen, maar gelachen wordt er zeker!”

Niets ontgaat mij

“Ik sta altijd ‘aan’. Er ontgaat mij helemaal niets. Of het nou gaat om de juiste mensen op de juiste plek of de vaatwasser die nog aan moet voor we naar huis gaan. Ik denk eraan. Het is macht der gewoonte en soms heel vermoeiend.”

Top