Even voorstellen: Madelon & Karin

Het is jullie vast niet ontgaan dat Moedigh een compleet nieuw team heeft: female power it is! Geen beter moment dus, om onszelf op internationale vrouwendag eindelijk eens fatsoenlijk voor te stellen. Let’s go!

– Karin
Ik ben Karin Klunder! Zoals mijn achternaam voor de Deventenaren onder ons al doet vermoeden; ik ben geboren en getogen in het mooie Deventer en woon hier met veel plezier. Ik heb samen met mijn partner 2 kids van 11 en 14 jaar en combineer het moederschap maar al te graag met mijn werk. In mijn vrije tijd doe ik het liefste wat momenteel natuurlijk moeilijk gaat; uit eten, een feestje vieren of dagjes weg met het gezin of vrienden. Verder speel ik met heel veel plezier volleybal (-competitie) en ga ik graag wandelen met de hond.

Mijn loopbaan ben ik gestart in de Arbo wereld als o.a. doktersassistente, maar al vrij snel werd ik getriggerd door de uitzendbranche. Ook mensenwerk maar dan wat resultaatgerichter. Hier heb ik ruim 16 jaar met veel plezier in gewerkt als consultant en de laatste jaren, na het afronden van mijn opleiding Middle Management Arbeidsmarkt, in een rol als manager.

Sinds 1 februari ben ik werkzaam als recruitmentconsultant bij Moedigh. Mijn Arbo- en arbeidsbemiddelingsachtergrond valt hiermee heel mooi samen, dus dat is alvast de eerste match!
Samen met Madelon heb ik de ambitie om Moedigh extern nóg sterker op de kaart te zetten en te laten groeien tot een mooie volwaardig bemiddelingsorganisatie in loopbaan-en verzuimspecialisten.

 

– Madelon
Ik ben Madelon Meijer! Samen met mijn man en 2 tienerdochters woon ik in IJsselmuiden. Dat is meteen ook de enige overeenkomst die ik heb met Deventer……het wonen aan de IJssel. Als ik niet werk, houd ik heel erg van gezelligheid om mij heen. Een hapje, drankje, vrienden, goede gesprekken. Afijn: je snapt het. Om het leven in balans te houden stap ik regelmatig op de racefiets of tennis ik.

Ik ben mijn loopbaan gestart bij de Rabobank, waarbij ik de risico’s van organisaties in kaart bracht en waar nodig afdekte met verzekeringen. Waaronder de welbekende verzuimverzekeringen. Het viel mij toen al op dat de preventieve kant veelal werd onderbelicht. Hier zag ik potentie in en heb de stap gewaagd om als ondernemer anderen te ondersteunen bij hun duurzame inzetbaarheid. De afgelopen 5 jaar heb ik veel mooie projecten gedaan en ben ik van waarde geweest voor leidinggevenden en medewerkers.

Toch wilde ik weer de kracht van een team en organisatie voelen en deel uitmaken van een organisatie. Ik kreeg de kans om als salesmanager in de re-integratiebranche aan de slag te gaan, maar toen kwam Moedigh op mijn pad! Sinds november ben ik toegevoegd aan het team, wat al snel geen team meer was: just me, myself and I. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen.

Natuurlijk willen we jullie graag verder leren kennen, maar dat zal door alle maatregelen nog wel even duren. Hoewel: een keer een (digitaal) kopje koffie drinken is altijd leuk! Heb je vragen, wil je wat weten of gewoon een keer kletsen? Laat het ons vooral weten.

Fijne dag!

Madelon & Karin

Top