Deborah Blackman | ZZP’er

Deborah Blackman werkt als zelfstandig Casemanager en verzuimcoach. Via LinkedIn zag zij de oproep van Moedigh voorbijkomen om als freelancer aan te sluiten bij hun whatsapp pool. Aangezien zij op dat moment aan het rondkijken was voor een nieuwe opdracht, klonk dit interessant. Nog diezelfde dag melde zij zich aan én kreeg ze een aantal opdrachten toegestuurd. “Ik vond het echt een hele fijne manier van samenwerken. Het is snel, er werden echt veel opdrachten aangeboden en het is super laagdrempelig.”

"Ik kan meeliften op de goede contacten van Moedigh en zij op mijn expertise. Win-win dus!"

Samenwerking en zelf doen

Toen zij de opdracht bij Arboned voorbij zag komen, besloot ze te reageren. “Vervolgens heb ik contact gehad met Lotte en zag zij al snel aanleiding om mij voor te stellen bij Arboned. Na het voorstellen, heb ik het zelf overgenomen. Dat vind ik ook logisch, als freelancer wil ik toch graag op mijn voorwaarden werken en daarom ook zelf de gesprekken en onderhandelingen voeren. Ik vermoed dat Moedigh voor freelancers echt wel een andere rol inneemt, dan voor potentiële medewerkers in loondienst. En nogmaals: lijkt me ook niet meer dan logisch.”

Snelle doorloop en groot aanbod

Het voordeel van optrekken met Moedigh? Daar is Deborah kort en bondig over: “Ik ben echt tevreden met de snelheid, het aanbod en het meeliften op hun goede contacten. Na deze opdracht stopt het voor mij dan ook niet. Ik blijf onderdeel van hun pool, want als freelancer moet je toch steeds vooruitkijken.”

Top