Ons team

Moedigh staat garant voor een persoonlijke, professionele en pragmatische aanpak. Wij vinden binnen alle sectoren die Nederland rijk is opdrachten in de vakgebieden re-integratie, verzuimmanagement en HRM. Hier hebben wij in het verleden mensen met succes aan elkaar gekoppeld. Ons netwerk bestaat uitsluitend uit professionals die werkzaam zijn in deze sectoren en deze verbinden we met liefde en toewijding aan elkaar. We steken onze nek uit voor zowel kandidaten als opdrachtgevers en geven hierbij graag gevraagd en spontaan advies. Zijn wij van mening dat iets niet goed past? Dan zullen we het niet nalaten om dat ook te zeggen. Uiteindelijk duurt eerlijkheid het langst en met het oog op de duurzame relaties is dat ons veel waard.

Wat wij doen?

Wij leveren professionals op basis van Werving & Selectie, ZZP-bemiddeling, detachering of uitzending. Zo bieden wij een duurzame oplossing bij structurele personeelsbehoefte maar ook een tijdelijke invulling voor een interim-opdracht, een vervanger bij ziekte of een flexibele arbeidsschil. Natuurlijk kennen wij alle ‘ins- en outs’ als het gaat om arbeidsmarktontwikkelingen binnen het werkveld van loopbaan- en verzuimprofessionals.

Welke kernwaarden?

Kwaliteit, wij gaan altijd voor de duurzame match en duurzame relatie. Wij zijn volwaardige en gelijkwaardige gesprekspartner voor onze relaties op het gebied van verzuimmanagement, arbeidsmobiliteit en re-integratie. Moed, wij durven daarom “out of the box” te denken en daarnaar handelen. Nieuwsgierig, wij zijn oprecht geïnteresseerd in mensen, organisaties en in dit boeiende vakgebied

 

Top