De afwisselende werkzaamheden in combinatie met persoonlijke groei maakt mijn werk zo leuk.
Wil je ergens informatie over?

Inge is de stille kracht achter Moedigh. Met recht, want als ze ergens niet van houdt, is het wel op de voorgrond te treden. Daar trekken wij ons even niets van aan, want ze hoort natuurlijk wél bij het team. Als administratieve duizendpoot weet Inge alles in goede banen te leiden en te structureren. Dat vindt ze heerlijk, want haar werkdag is pas compleet als alles op rolletjes loopt. Je begrijpt: daar zijn wij heel blij mee.

 

Wat ook typisch Inge is?

Alles voor elkaar

“Als er iets bij mij neergelegd wordt, dan wil ik het ook goed uitvoeren. Ongeacht of het gaat om het invoeren van een nieuwe kandidaat of het samenstellen van een ingewikkeld contract: ik stop niet voor het goed is. Daar ben ik heel kritisch op.”

Groeien

“Er is bij Moedigh nog veel ruimte voor groei. Zowel in persoonlijke sfeer als bedrijfsmatig gezien. Ik leer zelf elke dag, maar ik zie ook groei en verbetering in processen en structuren. Daar hebben we uiteindelijk allemaal wat aan.”

Goede sfeer

“Een fijn en hecht team. Zo zou ik de samenwerking met de andere dames bij Moedigh willen beschrijven. Er is ruimte om te lachen, jezelf te zijn maar ook om persoonlijke zaken te bespreken.”

 

Top