Mensen met elkaar verbinden vind ik het mooiste wat er is.
Ik ga graag het gesprek aan!

Zeg je werving & selectie en verzuim, dan roep je Karin. Vrijwel haar hele werkzame leven is zij actief binnen dit werkgebied. Bij Moedigh hebben we dan ook veel aan haar kennis en expertise. En aan haar enthousiasme. Ze houdt het levendig op kantoor en is enorm sociaal. Haar netwerk uitbreiden met mensen die ze écht leert kennen is voor haar van enorme waarde. “Het liefst ben ga ik met iedereen het gesprek aan. Jezelf verplaatsen in de belevingswereld van een ander levert mooie inzichten op.”

Wat ook typisch Karin is?

Verbinder

“Niet voor niets ben ik in dit werkveld terecht gekomen: ik houd ervan om mensen met elkaar te verbinden. En om zelf de verbinding aan te gaan. Contacten leggen, een band opbouwen, mezelf verplaatsen in de belevingswereld van de ander om zo écht te kunnen levelen. Ik vind het heerlijk!”

Oranje-Groen

“Wie bekend is met de DISC-methode weet dat oranje staat voor daadkrachtig en groen voor sociaal. Mijn uitslag scoorde op beide vlakken precies evenveel. Dat verbaast mij eigenlijk niet. Ik houd graag rekening met anderen, maar ben wel een doorpakker.”

Loyaal

“Bij mij is afspraak ook echt afspraak. Wanneer ik besluit om de verbinding met mensen aan te gaan, in welke hoedanigheid ook, ben ik betrouwbaar en loyaal. Liever gezegd behandel ik mensen, zoals ik zelf ook graag behandeld wil worden.”

Helpende hand

“In lijn met het maken van verbinding en loyaal zijn, ligt deze natuurlijk op de loer: het helpen van mensen. Misschien wel mijn grootste valkuil, want ik zou graag iedereen tevreden stellen, een luisterend oor bieden, meedenken en van advies voorzien. Natuurlijk weet ik ook dat dát niet altijd kan.”

Ouwehoer

“Ik vind mensen al snel te serieus. Begrijp me niet verkeerd: mijn werk neem ik heel serieus, maar er mag ook gelachen worden. Een beetje lol trappen op zijn tijd is aan mij dus echt wel besteed: typetjes en accenten: I love it!”

 

Top