Marieke Smit | ZZP’er

Duidelijk, eerlijk en transparant zijn wel echt gevoelens die ik bij Moedigh vind passen. Ook vanuit het verleden is dit altijd zo geweest. Geen valse verwachtingen, maar gewoon eerlijk zeggen waar het op staat. Daarnaast zoeken ze ook echt de samenwerking op.

"De wil om te verbinden is duidelijk merkbaar."

Marieke Smit is sinds 2018 via Moedigh bij Sensire aan het werk. In de loop van 2020 zal deze opdracht afgerond worden, waardoor ze weer beschikbaar is voor een nieuwe uitdaging. Of zij weer via Moedigh aan de slag zal gaan, weet ze nog niet. Aan de samenwerking zal dat zeer zeker niet liggen. We spraken met haar over het eerste contact en de ervaringen vanaf dat moment.

Hoe ben je met Moedigh in contact gekomen?
Dat gaat al heel ver terug. In het verleden heb ik als adviseur verzuim en Arbo gewerkt bij Salland verzekeringen, waardoor we praktisch buren waren. Gedurende die periode, maar ook daarna, heb ik met enige regelmaat contact gehad met Johan Hofstede om te sparren. Een jaar of twee geleden was dit weer het geval, omdat ik graag voor mezelf wilde beginnen. Johan bracht mij toen in contact met Jorieke. Dat was eigenlijk het eerste ‘echte’ contact met Moedigh.

Wat was jouw eerste gevoel bij Moedigh?
Heel prettig. Duidelijk, eerlijk en transparant zijn wel echt gevoelens die ik bij Moedigh vind passen. Ook vanuit het verleden is dit altijd zo geweest. Geen valse verwachtingen, maar gewoon eerlijk zeggen waar het op staat. Daarnaast zoeken ze ook echt de samenwerking op.

Een mooi voorbeeld hiervan is dat ik Jorieke enige tijd geleden heb gevraagd om te helpen. Zij kende de P&O medewerker van het bedrijf waar ik een mooie opdracht voorbij zag komen. Hierover hebben we gesproken en ze was meteen enthousiast en bereid om ons in contact te brengen. Uiteindelijk is de opdracht niet doorgegaan, maar het geeft het persoonlijke contact en de wil om te verbinden wel duidelijk weer.

Wat vind je van de mensen achter Moedigh?
Leuke mensen! Anders zou ik daar niet zo veelvuldig contact mee hebben. Waar ik eerder met Johan kon sparren, gaat dit nu met Jorieke onverminderd door. Niet inhoudelijk, maar meer over het ondernemerschap. Uiteindelijk runt zij toch ook gewoon haar eigen ‘winkeltje’. Ze is lekker praktisch en informeel, wat voor mij goed werkt.

Zou jij Moedigh aanbevelen?
Dat heb ik al gedaan! Inmiddels heb ik al verschillende mensen getipt om in contact te komen met Moedigh. Om eens van gedachten te wisselen, maar ook door hun kennis en ervaring in deze branche. Zij helpen mij en ik help hun. Die samenwerking vind ik heel vanzelfsprekend.

Top