Martin Barelds | ZZP’er

Dat zij in staat zijn om de juiste balans te vinden tussen een professionele aanpak enerzijds en een persoonlijke aanpak anderzijds. Dat heb ik in het verleden wel anders meegemaakt. Bij veel recruitmentbureaus ben je niet meer dan een cv. Bij Moedigh doen ze dat echt heel anders. Ze gaan serieus en op een hele prettige manier om met zowel kandidaten als opdrachtgevers

"Zij weten mij elke keer weer het gevoel te geven dat ik van waarde ben voor hun organisatie."

Martin Barelds is als zelfstandig ondernemer meerdere keren gedetacheerd via Moedigh. Naar volle tevredenheid van beide partijen overigens. We spreken met Martin over de eerste kennismaking en over de dienstverlening van Moedigh in het algemeen.

Hoe ben je met Moedigh in contact gekomen?
“Jorieke te Riele kende ik al vanuit mijn persoonlijke netwerk. Op een zeker moment plaatste zij een vacature op Linkedin, die mijn aandacht trok. Als zelfstandige is het fijn om toch een stukje zekerheid in te bouwen en ik had het idee dat deze vacature daar prima invulling aan zou kunnen geven. Zo is het eerste, zakelijke contact gelegd.”

Hoe heb je de dienstverlening ervaren?
“Prima. Inmiddels is de opdracht waarvoor ik in contact kwam ruimschoots afgerond en hebben wij samen alweer een aantal projecten opgepakt, wat elke keer weer goed en prettig verloopt. De samenwerking met Jorieke is goed; we hebben regelmatig contact. Zowel tijdens de opdracht als tussen eventuele opdrachten door.”

Wat vind je van de mensen achter Moedigh?
In mijn geval kan ik alleen spreken over Jorieke, want daar heb ik altijd contact mee. Persoonlijk vind ik haar zeer positief en doortastend. Ze komt haar afspraken na en is prettig in de omgang. Prima dus!”

Wat vind je typerend voor Moedigh?
“Dat zij in staat zijn om de juiste balans te vinden tussen een professionele aanpak enerzijds en een persoonlijke aanpak anderzijds. Zij weten mij elke keer weer het gevoel te geven dat ik van waarde ben voor hun organisatie. Dat heb ik in het verleden wel anders meegemaakt. Bij veel recruitmentbureaus ben je niet meer dan een cv. Bij Moedigh doen ze dat echt heel anders. Ze gaan serieus en op een hele prettige manier om met zowel kandidaten als opdrachtgevers.”

Moedigh staat voor persoonlijk contact, ze kijken altijd naar de mens áchter het cv en willen zich verre houden van ‘dienstverleners’ die cv en vacature over elkaar leggen om te kijken of er een match is. Zij benaderen het vanuit menselijk perspectief en sturen aan op duurzame plaatsing. In praktijk houdt dit in dat de samenwerking langer meegaat dan een enkele plaatsing. Ervaar jij dat ook zo?
“Ja absoluut! Zo ervaar ik hun manier van werken ook echt. Er zijn partijen in de markt die cv’s over de schutting gooien in de hoop dat daar iets uitrolt. Dat is bij Moedigh duidelijk niet het geval. Ze kennen hun opdrachtgevers en zoeken in elke kandidaat naar het juiste DNA. Dus ja, dat persoonlijke is ook echt in de praktijk aanwezig.”

Voor aanvang van je eerste plaatsing heb je een gesprek gehad met Moedigh. Inmiddels weten ze wat zij aan jou hebben en is het niet nodig om elke keer een intake te hebben wanneer ze je ergens zouden kunnen plaatsen. Hebben jullie tussendoor nog contact tussendoor?
“Ja. Er wordt tijdens de plaatsing regelmatig even geïnformeerd of alles nog naar wens is. Tussen de opdrachten door is er ook wel contact geweest. Dat is ook wat ik bedoel met persoonlijk en oprecht.”

Als je met anderen over Moedigh zou spreken, wat zou je dan zeggen?
“Dat ze professioneel zijn, een goede en mensgerichte aanpak hebben. En dat ze doen wat ze zeggen. Ook niet onbelangrijk!”

Top