Natasja van Lierde | ZZP’er

Samenwerken met Moedigh (en Jorieke) staat garant voor korte lijnen en snel schakelen. Zij kunnen al duidelijk inschatten welke persoon in aanmerking komt, zodat het vooral gaat om de uiteindelijk ‘klik’ met de opdrachtgever. Na het eerste gesprek was duidelijk dat ik van start kon gaan. Die snelheid kan ik wel waarderen.

"Het zou fantastisch zijn als ik weer via Moedigh mag werken."

Natasja van Lierde werkt sinds 2017 samen met Moedigh. Als zzp’er is zij gedetacheerd bij GOM als casemanager / verzuimregisseur. We spreken met haar over samenwerking en de dienstverlening in het algemeen.

Hoe ben je met Moedigh in contact gekomen?
Grappig dat je dit vraagt. Toevallig hebben Jorieke en ik het daar laatst nog over gehad. We zijn met elkaar in contact gekomen via LinkedIn. In de vakantieperiode gaf ik aan dat ik beschikbaar was, waarop we contact hebben gehad.

Wat was jouw eerste gevoel bij Moedigh?
Wat een prettig bedrijf! Met Jorieke heb ik goed en met enige regelmaat contact. Om de zoveel tijd spreken we even af voor een kop koffie. Dan nemen we de laatste stand van zaken door. Jorieke houdt alles goed in de gaten. Als ze nieuwe informatie van de werkgever krijgt, dan stelt ze mij hiervan op de hoogte. Daar ben ik echt blij mee en vind ik goed.

Hoe heb je de dienstverlening ervaren?
Prettig en duidelijk! Samenwerken met Moedigh (en Jorieke) staat garant voor korte lijnen en snel schakelen. Zij kunnen al duidelijk inschatten welke persoon in aanmerking komt, zodat het vooral gaat om de uiteindelijk ‘klik’ met de opdrachtgever. Na het eerste gesprek was duidelijk dat ik van start kon gaan. Die snelheid kan ik wel waarderen.

Zou je opnieuw gedetacheerd willen worden?
Zeker! Dit heb ik met Jorieke al besproken. Aangezien ik al langere tijd bij GOM zit, bestaat de kans dat deze in 2020 zal eindigen. Het zou dan fantastisch zijn als ik via Moedigh weer een mooie opdracht kan krijgen.

Wat vind je van Moedigh?
Het meeste contact heb ik met Jorieke. Haar vind ik vooral warm, geïnteresseerd en goed op de hoogte van wat er speelt. Het is een prettige samenwerking. Administratief heb ik contact met Anna-Maria en dat is eveneens positief. Ze reageert altijd snel op mails, geeft een seintje wanneer er gefactureerd moet worden en houdt mij goed op de hoogte bij wijzigingen. Overall dus alleen maar positieve ervaringen.

Hoe zou je Moedigh omschrijven?
Een fijne, persoonlijke partij, waarbij je zeker geen nummer bent. Ze houden goed contact en communiceren op een duidelijke manier. Ongeacht of het gaat om de opdracht of de administratie. Zoals eerder gezegd, zou ik voorlopig nog wel met ze samen willen werken!

Top