Ellen Robbe | GOM

De schoonmaakbranche is ‘anders, dan anders’. De kennis die Moedigh van de branche heeft, vind ik meer dan voldoende. Ervaring en kennis die ze bij een eerdere plaatsing hebben opgedaan, nemen ze bij een nieuw project mee. Dat werkt prettig.

“Hun eerlijkheid zorgt ervoor, dat we kunnen groeien met mensen die écht bij ons passen!”

GOM is het eerste sectorspecifieke schoonmaakbedrijf van Nederland. Zij geloven er in dat elke sector eigen schoonmaakwensen- en behoeften heeft. GOM levert specifieke schoonmaak in de sectoren zorg, hospitality, onderwijs, offices, food & industry (Kleentec) en specialistische reiniging. Hun slogan ‘Ongewoon Schoon’ slaat op het feit dat zij oog hebben voor meer dan schoonmaak alleen. Datzelfde geldt voor hun samenwerking met Moedigh. In gesprek met de Senior HR Business Partner van GOM: Ellen Robbe

Hoe is het allemaal begonnen?
“Dat is direct een goede vraag. Ik werk nu ruim 5,5 jaar voor Facilicom Group, waar GOM onder valt. Op een zeker moment hadden we een interim opdracht voor een verzuimrol openstaan. Toen daar niet snel genoeg invulling aan kon worden gegeven, kreeg ik de naam ‘Moedigh’ door en kwam ik in contact met Jorieke.”

Welke diensten nemen jullie af?
“In eerste instantie hadden we vooral contact met Moedigh als het om tijdelijke invulling ging. Detachering dus. Zeer recent hebben we echter een werving en selectieproces afgerond. Daar ben ik heel positief over. Jorieke is mijn aanspreekpunt en ik kan volledig op haar vertrouwen.”

Hoe is hun kennis van de branche?
“De schoonmaakbranche is ‘anders, dan anders’. De kennis die Jorieke van de branche heeft, vind ik meer dan voldoende. Ervaring en kennis die ze bij een eerdere plaatsing heeft opgedaan, neemt ze mee bij een nieuw project. Dat werkt prettig. Daarnaast kent ze GOM inmiddels behoorlijk goed. Hierdoor weet ze wat bij ons past.”

Wat vind je typerend voor hun manier van werken?
“Open, eerlijk, kwaliteit, scherp en managen van verwachtingen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen met Jorieke heb gewerkt, dus ik weet niet of het ook typerend is voor Moedigh. Wat ik heel fijn vind aan de samenwerking is het vertrouwen. Ze is open en eerlijk naar ons toe. Denkt ze dat de ene persoon op papier beter is, maar de ander beter bij onze organisatie zou passen, dan laat ze het niet na om dat mee te geven. Daar hebben we wat aan. Zo kunnen we groei doormaken met mensen die écht bij ons passen”.

Heb je ervaring met andere partijen? Zo ja; welke? En wat maakt Moedigh anders?
“Zelf ben ik mijn carrière gestart als intercedent, dus die kant van de tafel ken ik maar al te goed. Daarnaast heb ik in mijn verdere loopbaan natuurlijk ook regelmatig te maken gehad met werving & selectie of detachering. Nooit eerder had ik echter zo sterk het vertrouwen dat het klopt. Die credits zijn volledig voor Jorieke. Zij is persoonlijk, voelt de cultuur goed aan en weet mijn verwachtingen keer op keer te managen.”

Hoe zou je Moedigh beschrijven?
“Betrokken en eerlijk. Afgaande op het sporadische contact dat ik met de backoffice heb.”

Top