Tijdens een brainstormsessie kom ik helemaal los en word ik een waterval van ideeën
Kunnen wij wat voor je betekenen?

Aleida is sinds oktober 2023 onderdeel van het Moedigh-team als consultant. Deze vrolijke dame is hier helemaal op haar plek, want het meeste werkplezier haalt ze uit menselijke interactie. ,,Het contact met mensen vind ik echt het allerleukste aan mijn werk bij Moedigh. Ik houd van mensen en zorg graag voor mensen. Ik vind het leuk om met kandidaten mee te denken en ze de juiste richting op te sturen. Mijn dag is geslaagd als iemand na een gesprek zegt dat ik hem of haar nieuwe stof tot nadenken heb gegeven.”

Wat ook typisch Aleida is?

Enthousiast en vrolijk

,,Ik ben eigenlijk nooit chagrijnig. Voor mij is het glas altijd halfvol. Natuurlijk gebeuren er in mijn leven ook minder leuke dingen, maar ik schiet dan al snel in de actiemodus en probeer het van de zonnige kant in te zien. Ik houd er niet van als mensen in de slachtofferrol kruipen alsof het leven ze overkomt. Je kan ook zelf de regie pakken.”

Structuur

,,Mijn dag begint altijd met het maken van een to do lijstje. Ik vind het fijn om alles overzichtelijk op een rijtje te zetten. Meestal loopt de dag anders dan gepland, maar de hoofdlijnen liggen in elk geval vast op mijn lijstje. Dat geeft houvast, alles wat je dan nog meer kan doen, is extra. En natuurlijk is het heerlijk om dingen van het lijstje af te strepen.”

Waterval van ideeën

,,Ik zie graag nieuwe kansen en ben creatief. Ik ben graag bezig met nadenken of iets beter of mooier kan. Daarover ga ik ook graag met mensen in gesprek en ben altijd benieuwd naar wat mensen drijft. Tijdens een brainstormsessie kom ik helemaal los en word ik vaak een waterval van ideeën. Daar haal ik ook echt energie uit.”

Mensenmens

,,Het contact met mensen vind ik echt het allerleukste aan mijn werk bij Moedigh. Ik houd van mensen en zorg graag voor mensen. Ik vind het leuk om met kandidaten mee te denken en ze de juiste richting op te sturen. Mijn dag is geslaagd als iemand na een gesprek zegt dat ik hem of haar nieuwe stof tot nadenken heb gegeven.”

Teamspeler

,,Het team van Moedigh geeft me veel energie, ik heb het echt getroffen met deze collega’s. De sfeer is gezellig en iedereen heeft oog voor elkaar. We zijn geen concurrenten, maar helpen elkaar om zo het beste eruit te halen voor onze klanten.”

Top