Als ik ergens voor ga, wil ik ook het maximale eruit halen
Kunnen wij wat voor je betekenen?

Bart werkt sinds oktober 2023 bij Moedigh als recruitementconsultant. Als consultant is hij dagelijks bezig vraag en aanbod met elkaar te verbinden. Een baan die hem op het lijf geschreven is, want Bart werkt graag met mensen én wil graag resultaten behalen.  ,,Het mooie aan dit werk vind ik dat je mensen echt verder kan helpen. Een baan is meer dan alleen een bron van inkomsten, werk is voor veel mensen essentieel voor wie zij zijn. En ik vind het fijn dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.” En bij Moedigh zit Bart helemaal op zijn plek. ,,Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd en ruimte om dingen met elkaar te delen. De mens staat hier altijd voorop en daar word ik gelukkig van.”

Wat ook typisch Bart is?

Sociaal

,,Het helpen van mensen zit in mijn bloed. Ik kom uit een sociaal nest, mijn ouders zitten allebei in het onderwijs en mijn zus is coach. Het mooie aan dit werk vind ik dat je mensen echt verder kan helpen. Een baan is meer dan alleen een bron van inkomsten, werk is voor veel mensen essentieel voor wie zij zijn. En ik vind het fijn dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen.”

Sportersmentaliteit

,,Ik heb een achtergrond in de commerciële economie, maar de harde businesswereld paste niet bij mij. Die hele haantjescultuur is niet aan mij besteedt. Ik richt me liever op het sociale vlak, maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds die drive voel om iets te bereiken. Als ik ergens voor ga, wil ik ook het maximale eruit halen. En dat komt me in dit werk ook goed van pas, maar wel altijd met oog voor de mens. Ik word er heel blij van als ik de resultaten zie van mijn werk.”

Vertrouwen

,,Het mooie aan dit werk vind ik het vertrouwen dat mensen in je stellen. Als consultant sta je echt naast de kandidaten en opdrachtgevers en probeer je een zo goed mogelijk match te maken. Het coachen van mensen is iets dat goed bij mij past en ik haal er voldoening uit om mensen verder te helpen in hun loopbaan. Plaatsing is het einddoel, maar onderweg zijn er zoveel mooie succesmomentjes. Het is mooi om daar ook bij stil te staan.”

Samenwerken

,,Ik ben bij Moedigh helemaal op mijn plek. De saamhorigheid hier is echt heel fijn en compleet nieuw voor mij. Het is een open club en doordat het een klein hecht team is, zijn er korte lijntjes. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd en ruimte om dingen met elkaar te delen. De mens staat altijd voorop en daar word ik gelukkig van.”

Top