Britt Reinders | Kandidaat

Britt Reinders is per december 2021 aan de slag gegaan als hoofd account casemanager bij ArboNed. Moedigh heeft haar hierbij geholpen, maar de eerste stap nam zij zelf. “Dat klopt. Ik had contact met een oud-collega die net door Moedigh was bemiddeld naar een andere baan. Aangezien ik zelf ook toe was aan verandering in mijn werk, besloot ik mij in te schrijven als werkzoekende. Niet veel later werd ik gebeld om een online intake in te plannen.”

“Alles ging supersnel én op een fijne manier.”

Goede match
Tijdens deze online intake werd al snel duidelijk dat de match tussen Britt, Moedigh en potentiële werkgevers ruimschoots aanwezig was. Lotte had een aantal vacatures geselecteerd op basis van persoonlijkheidskenmerken én werkervaring. “Keus genoeg dus. Al sprong er voor mij één vacature echt uit. Dit bleek achteraf om een senior functie te gaan, dus net een stapje te ver op mijn carrière ladder. Bij ArboNed hadden ze een soortgelijke functie die wel bij mijn profiel paste.”

Sneltreinvaart
Sneller dan verwacht werd Britt voorgesteld. “Ja, dat was eigenlijk ook wel verrassend. Ik had nog wat vragen over de functie, waarop ik antwoorden op de vragen kreeg én het nieuws dat ze mij al had voorgesteld, haha. Uiteindelijk was ik zelf ook wel benieuwd, dus vond ik deze sneltreinvaart niet zo bezwaarlijk. Gedurende het traject heeft Lotte mij voortdurend op de hoogte gehouden via de app. Dat werkte voor mij heel prettig, omdat telefonisch contact wat lastig was.”

Twijfel sloeg toe
“Uiteindelijk ging het hele traject supersnel: ik had verschillende gesprekken met leidinggevenden en toekomstige collega’s, waardoor ik een goed beeld kreeg van de organisatie. Toen ik te horen kreeg dat ze graag met mij verder wilde, begon ik toch zelf even te twijfelen. Was dit wat ik wilde? Ging het niet te snel? Wat als er nog iets anders voorbij zou komen? De arbeidsmarkt is natuurlijk een gekkenhuis op dit moment. Toch heb ik na een weekend de knoop doorgehakt: ik wilde hier graag aan de slag.”

Verwachting vs. realiteit
Britt is inmiddels 1,5 maand onderweg. Voldoet het aan de verwachting? “Grotendeels wel. Het is een fijne en uitdagende functie. De cultuur is goed. Het enige minpunt is vooralsnog de administratieve kant. Hopelijk rol ik daar steeds makkelijker doorheen.”

Blijven volgen
En op de vraag of ze in de toekomst weer contact met Moedigh op zou nemen is ze resoluut: “Ik volg ze nog steeds via LinkedIn, dus als ik in de toekomst van baan zou willen veranderen is bemiddeling via Moedigh zeer zeker een optie!”

Top