Rob Schlör | Kandidaat

Het eerste contact dat Rob met Moedigh had gaat al een flinke poos terug. Hij had op dat moment geen werk, maar was wel op zoek naar een leuke baan mét betekenis. Na enige tijd werd hij gewezen op Moedigh en werd er een vrijblijvend gesprek gepland met Coen Jager. “Tijdens dit gesprek werd al snel duidelijk dat ik geen man ben om mensen op de juiste plek te zetten, maar juist meer een type om mensen te begeleiden. De functie waarvoor ik kwam, was daarom geen optie.” Toch bleef Rob Moedigh volgen, omdat hij na afloop van het gesprek een heel prettig gevoel aan het bedrijf overhield.

"Moedigh is echt een uitzondering!"

Ervaring en menselijke maat

In de herfst zag hij een vacature op LinkedIn voorbijkomen, die op het oog goed leek te passen. Een belletje later was er wederom een gesprek gepland. Dit keer met Karin. Een nieuw gezicht voor Rob, maar net zo belangstellend en sociaal als haar voorganger. “Ik heb in het verleden regelmatig contact gehad met werving & selectie bureaus. Moedigh is écht een uitzondering daarop. Het cv is een soort startpunt, maar daar wordt tijdens de afspraak niet over gesproken. Het gaat dan over ambities, persoonlijke voorkeuren, wat je meeneemt naar een nieuwe werkgever en welke wensen je hebt. Zo weten ze zeker dat je niet alleen op basis van ervaring goed bij het bedrijf past, maar juist ook als persoon. Heel waardevol.”

Persoonlijk contact

Rob kwam door de ‘keuring’. Zowel als persoon als op basis van kennis en ervaring leek hij de ideale consulent/coach voor Effectyf. Hij werd voorgesteld en er werden gesprekken ingepland. “Na elk gesprek nam Karin even contact op hoe het was geweest, dat vond ik zo persoonlijk en waardevol. De gesprekken volgenden snel op elkaar en niet lang daarna kreeg ik te horen dat ze mij graag aan het team toe wilden voegen. Daar was ik uiteraard heel blij mee.”

Verrassing

Op 1 november 2021 had hij zijn eerste werkdag en uiteraard werd daar even bij stilgestaan: “Op die dag kreeg ik een bos bloemen thuisbezorgd. Dat had ik nooit eerder meegemaakt. Zo attent om even te laten weten dat je aan de ander denkt!”

Top